Tropic Mango

Från 89,00 kr

I Lager
Art.Nr.
9531

Sedan 1 januari 2022 gäller ändrade regler för ekologiska produkter inom EU. Det betyder att det som säljs som ekologiskt te endast får smaksättas med aromer som kommer från namngivande produkt. T.ex. måste jordgubbsarom till 95% komma från jordgubbar, och inte vara sammansatt av citron m.m. 

Det gör att den här produkten - som tidigare var ekologisk - numera säljs som ingredienscertifierad. Det betyder att vissa ingredienser (speciellt basteet) fortfarande är ekologiskt odalt. I så framgår det av ingrediensförteckningen.

Grupperade produktens varor
100 gram
89,00 kr
250 gram
200,00 kr
500 gram
392,00 kr
LojalitetspoängTjäna 100poäng genom att skriva en recension
Fruktigt svart te, med en klar och skön mango-smak. Populärt te till fikat.

Svart te med fruktig smak, det är något som går hem i de flesta läger. Kanske mer på eftermiddag och kväll, än på frukost är den här typen av te populärt fika-te. Mango är en fantastisk frukt, och lycka är att få chansen att äta den färsk nära där den odlats.

Vi vill förstås att smaken ska vara balanserad; en tydlig fruktsmak utan att det blir saft av alltihop. Hoppas att du också tycker om det! Det svarta teet kommer från ekologisk odling.

Mer information:
EkologisktNej
Art.Nr.9531
IngredienserSvart te*, frystorkade mangotärningar*, ringblommor*, naturlig arom. )*från kontrollerade ekologiska odlingar. Verifierat av SE-EKO-03.
Dosering2-3 gram / 2 dl
Vattentemperatur100 °C
Tid3-5 minuter
Skriv din egen recension
Om du är inloggad kan du också skriva recensioner! Logga in eller skapa ett konto
Nyss visade produkter
No recently views items
Töm alla