Ring +46 63 123 688

Välkommen till en riktig tebutik!

Tesil

En helt vanlig, stilren tesil. Brygg med bladen fritt i kannan, och sila sedan antingen ner i en kopp, eller i en serveringskanna. Så får du ut maximal smak ur bladen.

Lagerstatus: I lager

35,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

En enkel och stilren tesil.
Råkar du vara ny i tevärlden, så kommer här en beskrivning av hur ....
Tebladen läggs i kannan, och man häller på vatten. Helst ska tebladen kunna röra sig fritt i tekannan när teet drar. På så vis blir det maximal kontakt mellan teblad och vatten.
När teet dragit klart, lägger man silen i koppen, och silar ner teet, så slipper man få teblad i koppen. Alternativt silar man över teet från bryggkannan till en serveringskanna där det kan hållas varmt en stund.
(Man ska alltså inte lägga tebladen i silen, och hälla vatten över - det blir alldeles för kort tid för att det ska bli någon smak på teet.)

Mer information

Mer information

Art.Nr. 29449

Recensioner

Kundrecensioner (2)

När tebladen blivit lite krossade ...Recenserad av Margareta
Prisvärd
Kvalitet
Nederst i påsen eller burken blir det ofta väldigt "bossigt" men det går bra att använda det också, och använda denna lilla tesil, när man häller teet i sin kopp. Oftast stannar det mesta i silen.
TIPS! Utmärkt att pudra senchapulver med också! På marsipantårtan, morgonfilen, eller chokladbollarna. (^.^) (Skrevs den 2014-09-25)
Fin som prydnadRecenserad av Helena Norrgård
Kvalitet
Prisvärd
Söt men lite bökig att hålla i. Får bli prydnad. Kunde önskat en större sil som fick plats att sätta ner i koppen eller kannan. (Skrevs den 2014-02-25)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig