Te-Kalendern 2022

Betyg:
99%
299,00 kr
Ej i lager
Art.Nr.
tk-2022

Sedan 1 januari 2022 gäller ändrade regler för ekologiska produkter inom EU. Det betyder att det som säljs som ekologiskt te endast får smaksättas med aromer som kommer från namngivande produkt. T.ex. måste jordgubbsarom till 95% komma från jordgubbar, och inte vara sammansatt av citron m.m. 

Det gör att den här produkten - som tidigare var ekologisk - numera säljs som ingredienscertifierad. Det betyder att vissa ingredienser (speciellt basteet) fortfarande är ekologiskt odalt. I så framgår det av ingrediensförteckningen.

LojalitetspoängTjäna 100poäng genom att skriva en recension

Även 2022 har vi en te-kalender för advent!

Adventskalender med 24 olika tesorter på lösvikt. Lagom till en stor kopp eller två mindre. Så kan du och/eller en vän prova en ny tesort varje dag under advent. Många av sorterna är ekologiska. 

Nu är det snart dags igen - upplev en ny smak varje dag under advent! Amanda har valt ut 24 fina tesorter som vi packat in i en snygg presentask. Det följer även med ett litet häfte där du kan läsa mer om sorterna. Allt från smakrika svarta sorter och koffeinfria rooibos till lätta gröna teer, och en del riktigt exklusiva sorter. Från ifjol är (nästan) alla tesorter nya.

En säkerligen uppskattad present, eller varför inte köpa en själv och upptäcka nya sorter? Garanterat hög mysfaktor i advent. Köper du en till en vän, kan ni dricka och upptäcka samma sorter.

Mer information:
EkologisktNej
Art.Nr.tk-2022
Skriv din egen recension
Om du är inloggad kan du också skriva recensioner! Logga in eller skapa ett konto
Nyss visade produkter
No recently views items
Töm alla