Ring +46 63 123 688

Välkommen till en riktig tebutik!

Tea Maker Easy

Ta ditt tedrickande till nya höjder! Med den här bryggaren får bladen maximal kontakt med vattnet, och du ser precis vad som händer. Se detaljer nedan!

Lagerstatus: I lager

329,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Kan det bli enklare? Kan det bli godare? Den här kannan ger bladen maximalt utrymme för bästa kontakt med vattnet. Så får du ut all smak som går att få ut ur tebladen. När teet bryggt klart trycker du bara på knappen, så silas det färdiga teet ner i kannan. Ingen risk att du bränner fingrarna för att pill ut en het sil.
Perfekt att ha med på jobbet, eller på frukostbordet.
Kannan rymmer 350 ml, brygger 175 ml per bryggning. Kannan är gjord av glas, medan filterinsatsen är gjord av polykarbonat, samma material som används till nappflaskor (givetvis fri från BPA). Det tål en maxtemperatur på 130°C. Filtret är gjort av rostfritt stål, SUS316, som är såväl syra- som bas-beständigt.
Du kan ha sett kopior; det här är originalet, även känd som piao-i cup.

Mer information

Mer information

Art.Nr. piao-i

Recensioner

Kundrecensioner (5)

En smart lösning Recenserad av Thomas
Kvalitet
Prisvärd
En riktigt smart lösning för dig som tycker att den första bryggningen av gröna teer inte smakar särskilt gott. Ett tryck på knappen och du kan hälla ut den första bryggningen (passar bra som vatten till blommor/grönsaker). Sedan är det bara börja brygga en andra omgång osv. Hur smidigt som helst. Lätt att rengöra och filtret släpper inte igenom några partiklar. Finns det något att klaga på så är det att den inte är godkänd för maskindisk. Det hade varit bra om det även funnits en större kanna för ca 3-4 koppar te. (Skrevs den 2020-07-01)
Perfekt på jobbet & resorRecenserad av Elsa
Prisvärd
Kvalitet
Använder varje dag på jobbet och dagar jag fikar ute på klubben eller i skogen. Tar med en termos, te och tea makern. Är jag på jobbet har jag liten kopp jag dricker ur men hänger jag ute dricker jag direkt ur kannan. Nu vet jag snarare inte riktigt hur jag skulle klara mig utan den. Mycket nöjd! (Skrevs den 2018-10-30)
BraRecenserad av STEFAN JOHANSSON
Prisvärd
Kvalitet
Funkar bra! (Skrevs den 2018-04-23)
Lös-te utan spillRecenserad av Harald
Kvalitet
Prisvärd
Äntligen en "te-sil" som är genomtänkt. Enkel att använda och inget onödigt spill.
Lätt att rengöra också.
Tummen upp, helt enkelt! (Skrevs den 2017-02-06)
En bättre te-upplevelse Recenserad av Ulla Norman
Kvalitet
Prisvärd
Smart temakare, jämför med presstopp för kaffe. Man laddar övre delen med te, fyller på hetvatten och när teet fått sin tid beroende på sort så trycker man på knappen och så har man färdigt te i kannan. Inga skräp eller påsar. Klarar tom Roibos. (Skrevs den 2017-02-04)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig