Har du letat efter bra te, kan du sluta leta nu

Keemun Royal Maofeng

Sedan 2003 säljer vi te till tusentals nöjda teälskare både i och utanför Sverige. Här en kommentar från vår kund Anders Nilsson:

"Jag åker upp varje sommar för att köpa mitt te hos Te-Centralen. Måste vara ett av Sveriges bästa tehus. Sedan handlar jag en del på nätet och det är fantastiska teer och snabb service från butiken."


Ekologiskt te

Ekologiskt teHos oss hittar du många utmärkta ekologiska tesorter i de flesta kategorier. Mindre miljöbelastning, då det är odlat utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Så här skriver t.ex. en av våra kunder, Ulla Aronsson, om vårt Gunpowder:

"Egentligen bryr vi oss inte så mycket om priset. Det viktigaste för oss är kvaliteten och miljöaspekten. Där tycker vi att ert gunpowder ligger i topp. Rent kravmärkt te utan konstiga konstgjorda smaker."

 

Håll dig informerad

NyhetsbrevDu kan prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få veta vad som händer hos oss och inom tebranschen och få specialerbjudanden. Som tack för ditt intresse får du 35:- i bonus att handla för.

 

 

 

Handla mobilt

Skanna härNu kan du också handla med mobilen. Har du en iPhone eller Android är det bara att gå in på vår hemsida, eller skanna bilden till vänster. Hemsidan är förenklad för mobiler, men innehåller allt du behöver för att kunna beställa ditt te.


 

Vi finns på riktigt

Vi finns på riktigtOm du har vägarna förbi Östersund, är du hjärtligt välkommen till vår lilla butik. Här har vi också ett större urval tillbehör som kannor, silar, koppar och mycket mer. Vi har öppet vardagar 10-18, lördagar 10-15. Adressen är Biblioteksgatan 13 i Östersund, vid Stjärntorget, mitt emot Biostaden. Tel: 063-123688.

Vi som driver Te-Centralen heter Amanda och Jan Hemmingsson.


Nyss visade produkter
No recently views items
Töm alla