Ring +46 63 123 688

Välkommen till en riktig tebutik!

Tebutiken i din mobil

I Sveriges mobilaste tebutik kan du handla ditt favoritte direkt med din mobiltelefon.

Har du surfat med din mobiltelefon på en vanligt webbutik någon gång? Och tvingats zooma för att kunna läsa något alls, bara för att tappa bort dig på en jättestor hemsida?

När du går in på Te-Centralens hemsida, anpassas sidan automatiskt om du kör iPhone eller en Android-telefon. Designen avskalad, så att sidan laddar snabbt, och du slipper zooma.

Det går snabbt att lägga en beställning. När du är kund hos oss, kan du enkelt gå in i "ditt konto" och se tidigare beställningar. Klicka på "beställ igen" så hamnar de varor som du beställde då i varukorgen. Givetvis kan du välja att betala som om du själv vill, t.ex. med kort eller mot faktura. Du kan även se status på din beställning och mycket mer.

M.a.o. kan du beställa te var du än är om har tid några minuter.

Skanna koden nedan med din mobil, så slipper du skriva webadressen för hand; annars går det lika bra att skriva in i mobilens webläsare. Om du inte har någon mobil tillgänglig, kan du ändå se hur det ser ut i din webläsare genom att klicka på sträckkoden nedan.  (OBS! Längst ned på varje sida finns en länk så att du kommer tillbaka till vår vanliga butik igen.)

QR-Kod för mobilerHandla te med din mobil