Maharadja Chai™

Betyg:
94%

Från 79,00 kr

I Lager
Art.Nr.
9128
Grupperade produktens varor
100 gram
79,00 kr
250 gram
178,00 kr
500 gram
344,00 kr
1000 gram
672,00 kr
LojalitetspoängTjäna 100poäng genom att skriva en recension
Ett av våra populäraste teer är en riktigt kryddig blandning, Maharadja Chai™. På senare år har chai blivit synonymt med kryddigt te, speciellt som chai latte, tillsammans med mjölk.

Det är en indisk tradition att smaksätta te med kryddor som man sedan dricker med mjölk. Det kallas masala chai, och betyder ungefär kryddat te. Det är lite som mammans köttbullar, och varje familj har världens bästa recept på masala chai. Det är lite långt att säga, så på senare tid har chai, i alla fall i västvärlden, blivit en synonym för kryddat te.

Pu'er-te, grönt och vitt te tillsammans med en kunglig kryddblandning har här kompletterats med lakritsrot som ger det hela en lätt söt smak. Utan tvekan sedan länge ett av våra populäraste teer, och det är lätt att förstå varför.
Maharadja Chai™ är kryddigt med söt och lång eftersmak.

Mer information:
EkologisktNej
Art.Nr.9128
IngredienserPu'er-te, grönt te, anis, vitt te, lakritsrot, fänkål, svartpeppar, kardemumma, kanel, ingefära samt nejlika.
Dosering3-4 gram(ca 2 tsk) / 2 dl
Vattentemperatur90-95 °C
Tid8-10 min
TipsLägg två rågade matskedar Maharadja Chai i en kastrull. Tillsätt cirka 6 dl mjölk. Koka upp, stäng av värmen och låt dra 10 minuter. Otroligt värmande efter en dag i kylan!
Skriv din egen recension
Om du är inloggad kan du också skriva recensioner! Logga in eller skapa ett konto

Andra intressanta produkter