Ring +46 63 123 688

Välkommen till en riktig tebutik!

Jasmin Pearl Superior

Ekologiskt
Ett jasminte som är exklusivt både när det gäller smak och utseende. De handplockade bladen har rullats ihop till små pärlor som vecklar ut sig när man brygger.
Produktnamn Pris Antal
Jasmin Pearl Superior (Eko) 50 gram
144,00 kr
Jasmin Pearl Superior (Eko) 100 gram
259,00 kr
Jasmin Pearl Superior (Eko) 250 gram
583,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Handplockat grönt te som smaksatts med färska jasminblommor. Bladen är ihoprullade till små "pärlor" (zhen zhu), som rullar ut sig när man brygger teet.
Ett tips är att brygga teet direkt i ett glas, och allt eftersom hälla på mera vatten när det blir lite starkt. När man tittar på ihoprullade bladen som långsamt slår ut, känns det avstressande, som om det vore de egna musklerna som kopplar av...
Ett av de finaste jasminteer som vi har hittat.

Mer information

Mer information

Art.Nr. 9185
Ekologiskt Ja
Innehåll Grönt te från Kina
Dosering 3-4 gram(ca 1½tsk) / 2 dl
Vattentemperatur 90 grader
Tid 1 minuter
Tips Bryggs många gånger på samma teblad, gärna direkt i dricksglaset.

Recensioner

Kundrecensioner (7)

en härlig exklusiv teRecenserad av Ilse
Prisvärd
Kvalitet
Mycket gott te, avslappnande och rund, blommig i smaken. Jag rekommenderar den starkt om man tycker om jasmin. (Skrevs den 2019-06-23)
Bra men inte bästRecenserad av Rasmus
Prisvärd
Kvalitet
Gott te med trevlig smak av jasminblomma men tycket ändå att Jasmin Silver Needle år snäppet bättre. Dock väldigt prisvärt med tanke på att det är ekologiskt! (Skrevs den 2019-04-16)
Godaste tet!Recenserad av Veronica
Prisvärd
Kvalitet
Jag är så himla nöjd (ingen annanstans finns så goda jasminpärlor, vare sig ekologiska eller konventionellt odlade) och köper så fort jag kan!

(Skrevs den 2018-04-23)
Fantastiskt men akta så det inte drar för längeRecenserad av Anette
Prisvärd
Kvalitet
Ett kraftigt och mycket fint te av högsta kvalitet. Därför bör man se upp så det inte drar för länge, det blir väldigt beskt då (erfaren...). Dyrt, men drygt - bara lite behövs i koppen. (Skrevs den 2017-03-02)
Mitt favoritte tillsammans med Groen VrugteRecenserad av Alice L
Prisvärd
Kvalitet
Förra sommaren fick vi ett fantastiskt jasminte av min sambos syster som hon hade köpt i Kina. När det tog slut fick jag lite smått panik, eftersom jag älskade teet så mycket. Jag chansade och köpte detta jasminteet och helt ärligt så är det lika gott om inte ännu godare. Är sååååå glad att jag har hittat detta teet. Det är mitt favoritte parallellt med Groen Vrugte (grönt rooiboste som också säljs på denna sidan). (Skrevs den 2017-01-26)
gott teRecenserad av elisabeth
Kvalitet
Prisvärd
Gott te med mild jasminsmak (Skrevs den 2015-10-26)
Riktig SPA känsla, lyx och eftertänksamhetRecenserad av Elisabeth
Kvalitet
Prisvärd
Små fina kulor av teblad, som vecklar ut sig när du häller vatten över. Doften är ljuvlig . Och det var många gånger man kunde fortsätta brygga på det. En upplevelse, nästan meditativ när man tar nya pärlor, och bara ser hur de utvecklar sig. (Skrevs den 2015-09-15)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig