Ring +46 63 123 688

Välkommen till en riktig tebutik!

Japansk Combo

Ekologiskt
Tre utmärkta japanska ekologiska gröna teer i presentförpackning.

Lagerstatus: I lager

279,00 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Japanska ekologiska teer i presentförpackning. Det är ett Gyokuro, "pärldagg", där buskarna täcks de sista veckorna före skörd. Ett ekologiskt gott sencha, som man kan dricka varje dag, och slutligen ett kabusecha, som skuggas en kort tid före skörd, och blir lite av ett mellanting. En del tycker att det är den rätta balansen - prova själv och se vad du tycker!
Varje te är separat förpackat i 40 grams påse.

Mer information

Mer information

Art.Nr. japansk-combo
Ekologiskt Ja
Innehåll Nej
Dosering Nej
Vattentemperatur Nej
Tid Nej
Tips Nej

Recensioner

Kundrecensioner (2)

För den som är nyfiken på Japanskt grönt!Recenserad av Aksel
Prisvärd
Kvalitet
Mycket fina teer och en väldigt bra utgångspunkt för den som vill upptäcka Japanska teer. Svårt att slå Gyokuro Miyazakits otroligt lena sötma, men även Senchats tydliga grästoner och Kabusechats friskhet är njutbart. Finteér för vardagen och något man definitivt kan bjuda gäster på! (Skrevs den 2019-02-20)
Julklappen till den som gillar Nippon-chaRecenserad av Margareta
Kvalitet
Prisvärd
Mycket fina teer och praktiskt med blixtlåspåsen! En fin gåva till den som tycker om Japanskt te. Brygger man som det står på etiketten kan det inte bli fel. Vattenkokare med termostat är bra då. Om man drar ner temperaturen 10 grader kan teerna ofta dra 15-30 sek längre, och smaken blommar upp ordentligt vid 2:a-3:e bryggningen. Mycket goda teer, och serverade i finkopp till ärad gäst ... både värd och gäst mår bra. (^.^) (Skrevs den 2015-11-08)

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig