Cream Chai

Betyg:
78%

Från 79,00 kr

I Lager
Art.Nr.
9263

Sedan 1 januari 2022 gäller ändrade regler för ekologiska produkter inom EU. Det betyder att det som säljs som ekologiskt te endast får smaksättas med aromer som kommer från namngivande produkt. T.ex. måste jordgubbsarom till 95% komma från jordgubbar, och inte vara sammansatt av citron m.m. 

Det gör att den här produkten - som tidigare var ekologisk - numera säljs som ingredienscertifierad. Det betyder att vissa ingredienser (speciellt basteet) fortfarande är ekologiskt odalt. I så framgår det av ingrediensförteckningen.

Grupperade produktens varor
100 gram
79,00 kr
250 gram
178,00 kr
500 gram
344,00 kr
1000 gram
672,00 kr
LojalitetspoängTjäna 100poäng genom att skriva en recension
Ett svart chai med en lätt, rund krämig smak. Perfekt fika-te en kall och ruskig kväll. Eller dag.

I Indien dricker man sedan länge kryddat te, masala chai. Då det blir lite långt att säga, har ordet chai blivit identiskt med kryddat te. Möjligheterna att kombinera smaker är närmast oändliga, men kanel och ingefära är vanliga ingredienser. I vårt cream chai balanseras kryddorna med mjukare aromer, för en sötare, krämigare upplevelse. Ju kallare det är ute, desto mer värmer det...

Mer information:
EkologisktNej
Art.Nr.9263
IngredienserSvart te*, ingefära*, kanel*, anis*, peppar*, nejlikor*, naturlig arom. *) från kontrollerade ekologiska odlingar. Verifierat av SE-EKO-03.
Dosering3 gram (1½ tsk) / 2 dl
Vattentemperatur100°C
Tid3 minuter
Skriv din egen recension
Om du är inloggad kan du också skriva recensioner! Logga in eller skapa ett konto

Andra intressanta produkter

Nyss visade produkter
No recently views items
Töm alla